SYSTƎME D shaping pixels since 1997

webdesign

Webdesign is onze core business. We zijn gespecialiseerd in cultuur-, architectuur- en kunstgerelateerde websites, maar hebben in onze portfolio ook tal van andere projecten.
Système D zal alles in het werk stellen om van je product een uniek exemplaar te maken. Wij leveren nooit kant en klaar stramienwerk, maar werken steeds op maat van de klant. Dit betekent dat elk project voor ons telkens weer een uitdaging vormt en je er zo van verzekerd bent dat je een unieke creatie krijgt.

webshops/e-commerce

Système D ontwikkelt gebruiksvriendelijke en professionele webshops.
Een webshop is het voornaamste onderdeel van je online verkoop strategie. We bepalen die strategie samen met jou aan de hand van je wensen, de noden van je webshop bezoekers èn onze expertise en gaan daarmee aan de slag voor de ontwikkeling en het ontwerp van je webshop.
Daarbij kiezen we steeds de technologie die het best bij jouw specifieke situatie past.

newsletters

Voor het opmaken en versturen van een professionele nieuwsbrief maken we gebruik van een bestaand (en beproefd) systeem dat we naar de wensen van de klant aanpassen.
De nieuwsbrief kan geheel door jezelf worden opgemaakt en verstuurd. In de nieuwsbrief-admin (dit is het CMS of ‘invulsysteem’) kan je kiezen uit een (aantal) door ons vormgegeven template(s) die je dan naar believen kan invullen met tekst en beeld.

We hechten veel belang aan de kwaliteit van ons product, zowel inhoudelijk, technisch als visueel. Daarom word je steeds nauw betrokken bij de planning en opbouw tot en met de eindfase, tot alle ‘partners’ tevreden zijn over het resultaat.

domeinnaam registratie

Système D maakt het je graag gemakkelijk en biedt je via onderstaand invulformulier de mogelijkheid om snel te registreren.
Na reservatie krijgt je nog een e-mail ter bevestiging. Registratie is afgerond binnen de 48 uur.

Klik hier om je domeinnaam te registreren

webhosting

Omdat we sterk geloven in een all-in-one benadering, bieden we ook webhosting aan. Jouw website laten hosten bij Système D betekent minder werk voor ons (we hoeven niets meer te configureren op andere servers) en dus winst voor jezelf. Onze prijzen zijn bovendien zeer competitief (mail of bel voor de tarieven en pakketten).